គ្រាន់តែឃើញគល់ស្លឹកគ្រៃអ្នកនឹងនឹកឃើញដល់ឆាក្ដៅសាច់មាន់
ស្ងោរជ្រក់ត្រីឆ្ដោរ និងមុខម្ហូបជាច្រើនទៀតដែលយកគល់
និងស្លឹកគ្រៃជាគ្រឿងផ្សំ។ ក្រៅពីជួយបំបាត់ក្លិនឆ្អាបនៃសាច់
និងបង្កើនរសជាតិអាហារ
ស្លឹកគ្រៃក៏មានអត្ថប្រយោជន៍យ៉ាងច្រើនចំពោះសុខភាព។ តោះ មើលបន្តិចមើល៍ ថាវាមានអត្ថប្រយោជន៍អ្វីខ្លះទៅ?
ជួយព្យាបាលក្ដៅខ្លួន
ជួយបំបាត់ក្អក និងផ្ដាសាយ
ជួយបំបាត់ស្ត្រេស
ជួយឲ្យសម្ពាធឈាមដើរស្រួល
ជួយបន្ថយកម្រិតកូឡេស្តេរ៉ូល
ជួយលាងសម្អាតរាងកាយដោយលុបបំបាត់ជាតិគីមីក្នុងរាងកាយ
ជួយលាងសម្អាតសរីរាង្គមួយចំនួននៃរាងកាយដូចជា តម្រងនោម ថ្លើម លំពែង និងប្លោកនោមជាដើម
ធ្វើឲ្យប្រព័ន្ធរំលាយអាហារដំណើរការល្អ
ជួយឲ្យលំហូរឈាមដើរស្រួល
ជួយបំបាត់ជាតិខ្លាញ់ច្រើនក្នុងរាយកាយ
ជួយឲ្យដំណើររដូវដើរបានល្អ
ជួយបំបាត់មុន
ប្រភព៖ indiaparenting សប្បាយ

ជួយបំបាត់ក្អក និងផ្ដាសាយ
ជួយបំបាត់ស្ត្រេស
ជួយឲ្យសម្ពាធឈាមដើរស្រួល
ជួយបន្ថយកម្រិតកូឡេស្តេរ៉ូល
ជួយលាងសម្អាតរាងកាយដោយលុបបំបាត់ជាតិគីមីក្នុងរាងកាយ
ជួយលាងសម្អាតសរីរាង្គមួយចំនួននៃរាងកាយដូចជា តម្រងនោម ថ្លើម លំពែង និងប្លោកនោមជាដើម
ធ្វើឲ្យប្រព័ន្ធរំលាយអាហារដំណើរការល្អ
ជួយឲ្យលំហូរឈាមដើរស្រួល
ជួយបំបាត់ជាតិខ្លាញ់ច្រើនក្នុងរាយកាយ
ជួយឲ្យដំណើររដូវដើរបានល្អ
ជួយបំបាត់មុន
ដឹងហើយ
កុំភ្លេចបញ្ចូលស្លឹកគ្រៃទៅក្នុងអាហារប្រចាំថ្ងៃរបស់អ្នក។
បើមានកន្លែងទូលាយ អ្នកក៏អាចដាក់ដាំស្លឹកគ្រៃក្បែរផ្ទះដែរ
ព្រោះការដាំស្លឹកគ្រៃមិនមានអ្វីយ៉ាប់នោះទេ
គ្រាន់តែកាត់គល់ដោតលើដី ស្រោចទឹកបន្តិចជាការស្រាច់ទៅហើយ។
ហើយមួយទៀតពេលត្រូវការមិនចាំបាច់រវល់រត់ទៅផ្សារច្រើនទេ
នៅពេលចង់ស្លភ្លាមៗនោះទេ៕
ប្រែសម្រួល៖ Zacប្រភព៖ indiaparenting សប្បាយ
0 Comments:
Post a Comment